Foto: Förnamn Efternam

BREDHAMMAR SHOW

Skräddarsydda scenshower med landets bästa showartister!

Per Bredhammars fartfyllda showproduktioner sträcker sig från Restaurang Ågården i Arboga till stora showscenen på Åhaga i Borås. De framförs år efter år ombord på Sveriges största kryssare M/S Viking Cinderella, olika teman för varje ny säsong, och återkommande julshower spelas under Pers regi på Badholmen i Oskarshamn.

Inspirerad utav Wallmans stilbildande shower och med artister i uppställningen som har gått denna prestigefyllda skola ger Pers shower de större bolagen en kamp för sina varumärken.

Genom att noga bilda lag av artister som trivs i varandras sällskap och kompletterar varandra musikaliskt och sceniskt, har Per hittat ett vinnande koncept, då alla som arbetar för honom, önskar få arbeta för honom på nytt. Då trivs man på jobbet!

Det säger en del om en arbetsgivare och är ett bra säljargument inför en kund. Pers shower blir personliga med hjälp utav en kunds önskemål och tankar och tillsammans skapar man en produkt som alla i hela ledet är nöjda med – detta ser åhörarna – och succén är ett faktum!

När showerna utförs med liveorkester bakom, då kommer Livescen in i bilden.När showerna noggrant skall koreograferas, då kommer Ola Grönberg in i bilden och för koroegrafi och ett flawless scenspråk, då finns det ingen bättre. Ola och Per har samarbetat med showproduktion under flera års tid.

Se ett utav Pers & Olas samarbeten här:

Följ Bredhammar Show här

FLER PROJEKT/ARTISTER

För allmänna förfrågningar  & info

För bokning av artister
För ett trevligt telefonsamtal

+46763484141

Följ oss på

© LIVESCEN SCANDINAVIA AB | WEBPROD: BLOMILL