Foto: Martin Skredsvik

GRETCHEN

Entertainer, DJ & Föreläsare

Med årtionden av underhållning i bagaget möter vi nattklubbsdrottningen Gretchen, som har underhållit flera generationer på våra svenska scener – från norr till söder!
Gretchen är upplevelsen du aldrig glömmer – en tuff konferencier i lyxförpackning och en DJ få slår på fingrarna, hon är dansare och sångare – en allround entertainer med det lilla extra!
Gretchen dedikerar sig hänlöst till sin publik, oavsett hur, var och när. Det är glamouröst, fartfyllt och väldigt roligt.
Med en enda artist blir eventet, företagsfesten eller partynatten en stor upplevelse, för allt med Gretchen blir stort, det är bara så det är.

Och Gretchen en historia att berätta, en historia som inspirerar;
Nyproducerade föreläsningen ”Hur man blir som man vill, när man inte blev som man skulle!” ger oss perspektiv på samtidens jargong med målet att åhörarna skall lämna med en skön och positiv känsla samt en större respekt för människor som inte alltid följer normen och kanske till och med förstå varför.

Gretchen skapar förståelse för något annorlunda människor samt hur det kan vara gynnsamt att sticka ut från normen. Genom att vara sig själv har man ett unikt försprång mot alla andra, som givetvis också är unika, men som inte uttrycker det på samma sätt. Publiken engageras, skrattar och lyfts.
Du lär dig bland annat om konsten att vara härlig!
Gretchens föreläsning med ett ämne som alltid är aktuellt, passar alla grupper, stora som små och kan hjälpa till med utveckling både i skolan och på företaget.

Se gärna dokumentären om Gretchen & Robert, av Niclas Jingryd:

Följ Gretchen här

Ett tips

Och varför inte avsluta föreläsningen med en fest? Gretchen är alltid redo att ställa sig bakom DJ-bordet!

FLER PROJEKT/ARTISTER

För allmänna förfrågningar  & info

För bokning av artister
För ett trevligt telefonsamtal

+46763484141

Följ oss på

© LIVESCEN SCANDINAVIA AB | WEBPROD: BLOMILL