Foto: Dan Holmqvist

JOHANNA HJORT

Blues, Jazz & Soul Sångerska

När Johanna väljer låtar till sin repertoar blir det sånger med starka uttryck och Aretha Franklin är en självklar förebild. Det är viktigt att sången berör och det är i mötet med publiken som det kan ske.
Den här sångerskan sitter inte undangömd bakom en trappa som bakgrundsmusik, utan sjunger gärna både vid riviga underhållningskvällar och intima spelningar och mingel, allt med drag och innerlighet passar Johanna som handen i handsken.

Johanna syns frekvent på publika scener såsom Nefertiti i Göteborg, Fasching i Stockholm, Strandbaden i Falkenberg och Malmöfestivalens bluesscen för att nämna några, som gästsångerska till alla möjliga band. Hon har även körat bakom artister som Eric Gadd, LaGaylia Frazier och Patrik Isaksson.

2019 var ett hektiskt år för Johanna, då hon medverkade i allt från Näringslivs- & Idrottsgalan, var solist under Nationaldagsfirandet, arbetade tillsammans med sångaren Emrik Larsson, höll ett flertal hyllningskonserter till Aretha Franklin, medverkan i Funk Blastout samt Julshower på Lindholmen samt Nefertiti.

Johanna sjunger frekvent med sin jazzkvartett och gästar bluesbandet Sweet Little Angels, dock är även ett mindre event perfekt med endast Johanna och en pianist, så kombinationerna med denna artist är oändliga!

Lyssna till Johannas jazztakter här:

Följ Johanna Hjort här

Ett tips

Johanna Hjort i kombination med Elena Persson är den perfekta soulkören, denna kör bistod The Suburbans under Gbg Soulparty 2018 och har en självklar medverkan under uppföljaren 2020.

FLER PROJEKT/ARTISTER

För allmänna förfrågningar  & info

För bokning av artister
För ett trevligt telefonsamtal

+46763484141

Följ oss på

© LIVESCEN SCANDINAVIA AB | WEBPROD: BLOMILL