Foto: Peter Knutsson

TONY IRVING

TV-, radio- & dansprofil

Tony Irving är en karismatisk TV- & Radioprofil. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär person.

Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans.

En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Ett dansevent ihop med Tony Irving är bland det roligaste man kan uppleva, då Tony har förmågan att ena grupper av människor från alla bakgrunder i alla åldrar. Han får på ett nästintill effortless sätt folk att delta, röra på sig och skratta.

För grupper, scener, events och företag erbjuder Tony regelrätta dansklasser för alla nivåer i samtliga 10-danser och latindanser. Vi kan dansa pardans eller vi kan lära oss att dansa själva, så att vi kan dansa två!

Tony arbetar själv, ihop med en partner eller ett danspar, kombinationerna är oändliga 

Tonys danskvällar tillsammans med olika band är medryckande och enande, fyllda med tävlingar och annat skoj. Komplettera gärna din danskväll med Tony som konferencier och underhållare.

Tony har också efter stora framgångar med sin bok Life, Love & Passion börjat föreläsa över hela Sverige.

Som sommarpratare i 2019 års uppställning, fick Tony muntligt dela med sig utav innehållet i boken och lärdomarna från denna självbiografi är mer än värda att dela med sig av.

Tonys inspirationsföreläsning bygger på temat CHANGE, ADAPT och EVOLVE. I föreläsningen berättar Tony om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet: ”Cut the crap” – du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva. Men att hitta styrkan för att förändra är livets största utmaning.
”You can’t be happy if you don’t also accept being unhappy”. Givetvis avslutas föreläsningen med lite dans!

Följ Tony Irving här
Ett tips
Tony samarbetar med Sveriges främsta dansare och kombinationerna under events, tillsammans med Tony, är många. Beroende på storleken på eventet, så syr vi ihop det efter kundens behov.
Ovan syns dansparet David & Malin Watson samt Tonys trogna danspartner Cecilia Ehrling.
FLER PROJEKT/ARTISTER

För allmänna förfrågningar  & info

För bokning av artister
För ett trevligt telefonsamtal

+46763484141

Följ oss på

© LIVESCEN SCANDINAVIA AB | WEBPROD: BLOMILL