Foto: Martin Lundström

Gaston

Mentalmagiker, varietéartist & världsrekordhållare!

Gaston är inte en ordinär trollkarl på något sätt. Han startade som ung inom teatern och gick i clownskola, för att sedan leta sig vidare in i cirkusens värld och tids nog bli en fullbordad varietéartist. Han är rentav magisk att anlita för större produktioner då han är van vid varietén, samarbetet och anpassar sig utefter produkten – han har så många strängar på sin lyra. Under sin karriär har han uppträtt i ett tiotal länder och medverkat i ett femtiotal TV-program. Spana bara in listan nedan!

Sedan 2007 har han vunnit pris efter pris för sina bedrifter;

 • Tvåfaldig Svensk Mästare i Magi
 • Svensk Mästare i Close-up Magi
 • Tvåfaldig Svensk Mästare i Scenmagi
 • Tvåfaldig Svensk Mästare i Mentalmagi
 • Hederspristagare av Greater Magic
 • Nordic Champion of General Magic
 • Nordic Champion of Micro Magic
 • Tvåfaldig Svensk Mästare i Allmän Magi
 • Svensk Mästare i Micromagi
 • Grand Prix 2013
 • The Hex Factor Trophy 2017 (UK)

Han har också agerat Magikonsult till Kungliga Dramatiska Teatern och varit gästföreläsare på Stockholms Dramatiska Högskola, allt för att främja magins framtid och dela med sig av sin otroliga kunskap.
Gaston blev känd för den stora massan när han klev in i TV-världen och medverkade i svenska Talang på TV4, där slutade han på en hedervärd fjärdeplats, fick blodad tand och fortsatte med att slå ett världsrekord i jonglering – som han fortfarande innehar sedan 2015!
SVT snodde åt sig honom fort och anlitade honom som medskapare och skådespelare till succéprogrammet Mysteria.

En utav Gastons färdigheter är balanskonst, eller ekvilibrism om man så vill. Han balanserar allt mellan himmel och jord på ett underhållande, spännande och komiskt sätt. Han är en virtous i sitt yrke.

Gaston underhåller för alla åldrar och turnerar bland annat med den clowninspirerade familjeföreställningen Cirkus Gaston & Caligari samt det turnerande varietésällskapet Karneval. Han har uppträtt solo eller i produktioner på Casinon, nöjesfält, teatrar, ambassader, kryssningsfartyg och showkrogar.

Vi rekommenderar att boka Gaston enligt följande:

The Gentleman Juggling Act
Ett internationellt nummer fyllt av ekvilibrism och jonglering på världrekordsnivå serverad med elegant humor och charm.
Innehåller jonglering och balansering med tallrikar, flaskor och knivar i klassisk stil, med en något modernare touch. En akt där gränsen för vad som är möjligt hela tiden flyttas. 
Close-up Magic
Magi på riktigt nära håll, ofta i åskådarnas egna händer. Den magiska upplevelsen är en stämningshöjare och en minst lika effektiv isbrytare som ett glas champagne. Detta är utmärkt för mässor, mingelsituationer eller vid borden mellan rätterna.
Full scenshow
Magi på stor som liten scen, serverad med värme och humor. Showen innehåller en härlig mix av det bästa av Gaston med jonglering, svärdslukning och naturligtvis trolleri, smaksatt med charmig humor. Skratt och spänning i ett!
En försmak av Gaston:

Följ Gaston här:

För information och bokningsförfrågan kontakta