OM OSS

I branschen arbetas det ofta med många mellanhänder, vilket inte bara påverkar informationsflöde och leverans av produkt, utan även prisbilden för kunden och artisternas gager.
Hos oss finns både erfarenhet, kunskap och talang för att arbeta med evenemangen hela vägen från start till mål.

Vi är med från idéstadiet och den kreativa processen till att införsäljningen startar och avtal skrivs, genom hela konceptutvecklingen och genomförandet till och med uppföljningen. Och vi utmanar ineffektivitet, utan att missa detaljerna. Detta gör Livescen unikt i branschen.

Livescen arbetar med Live och Scen. Vi skapar och projektleder scenproduktioner, planerar evenemang, program och underhållningsupplevelser till arenor, företag och privatpersoner. Vi producerar allt själva alternativt i samarbete med andra. Vi hjälper våra kunder med rätt underhållning till rätt tillfälle samt representerar utvalda artister.

De artisterna vi representerar tycker vi skiljer sig från mängden och de är ofta ensamma om sitt utbud på marknaden, vilket är väldigt skoj att arbeta med och skapar ett unikt avtryck.
Många utav artisterna är också bra kombinationer på scenen och har samarbetat tidigare, så det är enkelt för oss att sy ihop ett fint utbud till dig som kund.
Att anlitas som artist för Livescen skall vara mycket trivsamt, därför gör vi både artist och kund till våra främsta prioriteter under alla evenemang.

Livescen bildades i juli 2017 – till följd av ett samarbete mellan människor som älskar att arbeta med liveframträdanden, upplevelser och just evenemangsplanering och som har olika bakgrund inom branschen, förhållningssätt och perspektiv. Det blev en kreativ och bra grund att stå på. Livescen har fortfarande idag en bra grund av partners, vilka alla arbetar på konsultbasis. Vi har till exempel en juridisk rådgivare, en fotograf och en layoutare, som gärna hjälper till under produktionsprocessen

Vi har även ett fint samarbete med Tony Irving och har sedan starten levererat projektledning till ett flertal återkommande Dans- & Träningsevents, både i Sverige och utomlands. Då detta kräver en helt egen flik, så får du som är nyfiken läsa vidare här

Livescen har i regel hela Skandinavien som arbetsplats med underleverantörer och samarbeten i de största svenska städerna. Där ditt evenemang skall vara, dit kommer vi.

Johanna Holmqvist

VD & Producent

Johanna är uppväxt i en musikalisk konstnärsfamilj där alla hade egna företag och driver själv idag produktionsbolaget Livescen utifrån Göteborg. Hon har varit bosatt och arbetat i fem länder, i olika roller med allt ifrån events, turnéer, festivaler, charters och diverse underhållningsprojekt. Kunderna och arbetssätten har alla varit olika, men den gemensamma nämnaren är ytterligheten. Från en festival i de Costaricanska bergen och Monaco Grand Prix till Sveriges näst största Dansbandsvecka och träningsevents med Tony Irving. Från jobb med Robbie Williams till engelska kungligheter och den svenska artisteliten. Oavsett projekt och förutsättningar har hon förmågan att anpassa sig och leverera hög kvalitet.
Under sex års tid arbetade Johanna med entertainment på internationella kryssningsfartyg, där konstant utveckling och högsta service är ett minimikrav. Väl tillbaka i Sverige fortsatte arbetet med evenemangsplanering och promotion på konsultbasis innan hon klev ombord som Cruise Director på M/S Viking Cinderella. Under hennes 13 år ombord har hon arbetat med ca 3500 artister och musiker per år, vilket har gett en hel del erfarenhet.
Johanna är utbildad inom ledarskap samt event- och festivalmanagement.
Inom bolaget sköter Johanna bokning, avtal, evenemangsplanering och produktion och är din första kontakt.
Arnold Lindberg
Teknisk konsult
Livescen samarbetar med Arnold Lindberg på Sound Industry Gbg AB, ett tryggt proffs från Norrland.
Han är vår tekniska konsult och vår främsta resurs, med de bästa helhetslösningarna.
Arnold är producent, tekniker, installatör och utbildad akustiker med en diger meritlista. Han handhar även en studio utanför Göteborg där han utför inspelningar, mixar och mastrar.
Inte nog med det, så är han en utomordentlig trumslagare, sångare och turnéledare, med över 30 års erfarenhet från insidan av entertainment branschen.
Innan Arnold trappade ner på heltidsturnerande, åkte han som ljudtekniker för bland annat:
Europe, Ghost, Hammerfall, In Flames och Hardcore Superstar, Lisa Nilsson och Jill Johnson.
Idag arbetar han med allt från ”Arrival – The music of ABBA” till Cyhra, King Diamond, Evergrey & Mercyful Fate – samt Livescen!

Läs mer under Scen & Teknik

Per Bredhammar

Musikproducent

Per är från Oskarshamn och är utbildad på Kulturama i Stockholm. Han har jobbat heltid med musik sedan 2001. Femton utav dessa år stod han själv på scenen som sångare och idag arbetar han som musikproducent för krogshower och underhållningsevents via sitt bolag Bredhammar Musikproduktion AB.
Per producerar bland annat årliga krogshower till M/S Viking Cinderella och Badholmen i Oskarshamn. Han har producerat större dinnershows för exempelvis Åhaga i Borås, arbetat med hundratals företagsevent samt det svenska prinsparet.
Livescen har samarbetat med Per i sex års tid, då hans produktion och inspelning är minutiöst planerad, noggrann och fräsch, som han själv skulle uttrycka sig. Per arbetar utifrån Stockholm och har tillgång till några utav stadens bästa studiomusiker. När Per producerar – då går det undan!

Läs mer under Show & Produktion