Foto: Martin Skredsvik

Gretchen

DJ, Konferencier & Entertainer
Med årtionden av underhållning i bagaget möter vi nattklubbsdrottningen Gretchen, etthundranittiofemcentimeter glamour, som har underhållit flera generationer på våra svenska scener, från norr till söder!
Gretchen är upplevelsen du aldrig glömmer – en tuff konferencier i lyxförpackning och en DJ få slår på fingrarna, hon är dansare och sångare och en allround entertainer med en vass tunga.
Gretchen dedikerar sig hänlöst till sin publik, så med en enda artist blir eventet en stor upplevelse, för allt med Gretchen blir stort, det är bara så det är. Det finns en tid före Gretchen och det finns en tid efter.

DJ

Försök att stå still när Gretchen ställer sig bakom DJ-båset och drar igång festen. Radiodängor, skön schlager och dansant house strömmar från högtalarna. Ständigt påhejad av den glamourösa amazonen blir impulsen att dansa omöjlig att stå emot.

Konferencier

Anlita Gretchen och dina företagsevent blir aldrig desamma igen. Det är bara att lämna plats och låta Gretchen ta över. Hon står för underhållningen, hon introducerar gäster och håller inspirerande tal. Ibland delar hon även rampljuset med chefen, men bara för en kort stund.

Event

Om ditt event behöver lite mer guldkant, lite mer bubbel i glasen eller lite mer stjärnstatus – då behöver du mer Gretchen. Denna Sveriges enda drottning gör ditt evenemang till en oförglömlig gala. Med rötterna i showbiz kan Gretchen både agera sångfågel med träffsäkra texter och hålla föreläsning om hennes unika perspektiv på livet. Men vare sig hon står för underhållningen själv eller sprider sin stjärnglans på röda mattan så kan du räkna med att hon blir festens mittpunkt.

Följ Gretchen här:

För information och bokningsförfrågan kontakta