Foto: Kitty Lingmerth

Jamladies

Sveriges färggladaste showtrio!
”J” som i Jenny, ”A” som i Anna och ”M” som i Mia bildar ett av Sveriges mest rutinerade showband som under 15 års tid medverkat på hundratals event, galor, julshower, TV-framträdanden, kick-offs, after ski/beach och diverse festligheter – både stora som små. Detta gör gruppen unika i mångsidighet, flexibitet och bredd på repertoar. Förmågan att anpassa innehåll för att göra varje kväll unik och skruva till det lite extra, är något som de är mer än experter på.

Förutom makalös sång och spektakulära shownummer, är Jamladies scenkostymer något alldeles extra och något som gästerna kommer ihåg – det skapar en wow-faktor som ger känslan av exklusivitet. En show med Jamladies innehåller också mycket kontakt med publiken och interaktion, då kvällen skapas tillsammans med gästerna och därför anlitas Jamladies också ofta som både artister och konferencierer.
They sing, they dance, they rock – fakta är att Jamladies är underhållning i världsklass!

Tjejerna har gedigna meritlistor där både världsturnéer, Eurovision Song Contest och musikaler med Björn och Benny ingår. De har också nyligen medverkat i ett antal shower tillsammans med David Lindgren och Johan Boding.

Jamladies är duktiga på samarbeten och har nu startat ett med Livescen. Livescen träder in som producent i större sammanhang och Jamladies skapar det perfekta utbudet för kunden, utifrån sin enorma repertoar.

Förutom att boka Jamladies som showtrio, så rekommenderas dessa uppsättningar, beroende på eventets storlek:

Jamladies med liveband
Fyra musiker hänger med och backar tjejerna på scenen.
Gruppen arbetar också med två blåsare, som kan adderas för extra sväng och tyngd i arrangemangen.
Jamladies med dansare
Tjejerna har nära relation med en grupp dansare och att addera två dansare till showerna ger extra visualitet och explosivitet i showen.
Hela paketet
Jamladies, Liveband, blåsare och dansare blir en fullskalig show för en större arena.
Jamladies & DELUXE

Detta är en otroligt proffsig kombination, där hela Deluxe-bandet backar tjejerna i Jamladies och DELUXE två sångare, Kajsa och Jonathan, väver in sin repertoar i Jamladies. Maffigt, glittrigt, fartfyllt och spektakulärt.

Jamladies & DELUXE Live i Skandinavium

Följ Jamladies här:

För information och bokningsförfrågan kontakta