OM OSS

I branschen arbetas det ofta med många mellanhänder, vilket inte bara påverkar informationsflöde och leverans av produkt, utan även prisbilden för kunden och artisternas gager.

Hos oss finns både erfarenhet, kunskap och talang för att arbeta med samtliga projekt från start till mål. 

Vi är med hela vägen från det att införsäljningen startar och avtal skrivs, genom hela konceptutvecklingen och genomförandet till och med uppföljningen. Och vi utmanar ineffektivitet, utan att missa detaljerna.

Detta gör Livescen unikt.

Vi skapar och projektleder scenproduktioner och underhållningsupplevelser till arenor och företag. Vi agerar även artistförmedling för kunders räkning samt handhar en del agentuppgifter för utvalda artister.

De flesta utav artisterna vi regelbundet arbetar är bra kombinationer på scenen och både känner varandra och har samarbetat tidigare, med goda resultat som följd.

Livescen bildades i Juli 2017 som resultat av två personers gemensamma vision och ett tidigare gott samarbete – då blev en musikälskande projektledare och en showproducent samarbetspartners.

Under 2019 anslöt sig även ett tekniskt geni till partnerskapet och således levererar vi nu också alla tillhörande tekniska lösningar.

Då vi månar om att innehållet i produktionerna skall vara ytterst professionellt och upplevelsen för gästen total, tar vi hellre ett fåtal uppdrag åt gången, för att kunna leverera hög kvalitet och ge våra kunder och artister den bästa servicen.

JOHANNA HOLMQVIST

Ägare & Projektledare

Johanna driver Livescen ifrån hjärtat utav Göteborg. Hon har varit bosatt och arbetat i fem länder, på sin väg till underhållningsbranschen. Hon har arbetat i olika roller med allt ifrån events, turnéer, festivaler och projekt. Kunderna och arbetssätten har alla varit olika, men den gemensamma nämnaren är ytterligheten. Från en festival i de Costaricanska bergen och Monaco Grand Prix till Sveriges näst största Dansbandsvecka. Från jobb med Robbie Williams till John Cleese till engelska kungligheter och den svenska artisteliten. Oavsett projekt och förutsättningar har hon förmågan att anpassa sig och leverera hög kvalitet.

Under sex års tid gjorde Johanna kontrakt på internationella Kryssningsfartyg, där konstant utveckling och högsta service är ett krav. Väl tillbaka i Sverige arbetade hon en säsong på promotionsidan av Idol-turnén och klev sedan ombord som Kryssningschef på M/S Viking Cinderella, där hon varit i 10 år. Där passerar runt 7000 artister och musiker per år och Johanna har totalansvaret för underhållningen på plats.

Johanna är utbildad inom ledarskap samt event- och festivalmanagement.

Inom bolaget sköter Johanna bokning, avtal, planering och projektledning samt producerar en del hjärteprojekt.

PER BREDHAMMAR

Musik- & showproducent

Per är utbildad på Kulturama i Stockholm och har jobbat heltid med musik sedan 2001. Femton utav dessa år stod han själv på scenen som sångare och idag arbetar han som producent för krogshower, konserter och underhållningsevents. Han är även ägare till bolaget Bredhammar Musikproduktion AB.

2015 valde prinsparet Carl-Philip & Sofia Per’s låt ”Sofias brudvals”, skriven av Pelle Arhio, som sin officiella brudvals till sitt bröllop. En annan topp i Per’s karriär var att göra musik till Hammarby bandy ihop med Plura.

Per har bland annat producerat krogshower till M/S Viking Cinderella, Åhaga i Borås och Badholmen i Oskarshamn. Innehållsmässigt sköter Per allt ifrån projektering, planering, produktframställning, casting, musikproduktion, stäminsjungning och arrangerande av noter till in- och utlärning och framförande.

Inom bolaget sköter Per projektledning, musik- & showproduktion. Per arbetar utifrån Stockholm.

ARNOLD LINDBERG

Teknisk konsult
Livescen samarbetar med Arnold Lindberg på Soundindustry Gbg AB. Han är vår tekniska konsult, med de bästa helhetslösningarna, för alla väder!

Arnold är producent, tekniker, installatör och utbildad akustiker med en diger meritlista. Han handhar även Soundindustry Studios i centrala Göteborg där han utför inspelningar, mixar och mastrar.

Inte nog med det, så är han en utomordentlig trumslagare, sångare och turnéledare, med över 25 års erfarenhet från insidan av entertainment branschen.

Innan Arnold trappade ner på heltidsturnerande, åkte han som ljudtekniker för bland annat:

Europe, Ghost, Hammerfall, In Flames och Hardcore Superstar. Idag arbetar han med allt från ”Arrival the music of ABBA”, till Paolo Mendonca, Cyhra och King Diamond – samt Livescen!

För allmänna förfrågningar  & info

För bokning av artister
För ett trevligt telefonsamtal

+46763484141

Följ oss på

© LIVESCEN SCANDINAVIA AB | WEBPROD: BLOMILL