Foto: Alice Hjälm

The Jets

En touch av vintage!

The Jets skapar ett exklusivt vintagefilter över ditt event med shownummer framförda av tre fantastiska röster. Gruppen förvandlar vår moderna tids stora hits till den storslagna stilen från förr. De tolkar bland annat artister som Beyonce, Michael Jackson, Dua Lipa, Bruno Mars, Britney Spears, Molly Sandén, Petter och Miss Li och ger dem ett riktigt vintage sound. Sångarrangemangen är riktigt läckra – som passar allt från mysigt, jazzigt mingel och classy middagsunderhållning till hög feststämning med dans på borden. Gruppen kan också arrangera önskelåtar på beställning, med lite framförhållning.
Medlemmarna i trion The Jets har arbetat professionellt i showvärlden i över 10 år vardera med samlade meriter från bland annat Wallmans, Eurovision, Melodifestivalen och turnéer i flera länder med allt från dansband och musikal till E-type och Kent. Med lång erfarenhet av både intima spelningar och fyllda arenor och även packade dansgolv på trendiga nattklubbar, bjuder de på hög igenkänningsfaktor, utan att kompromissa med eget sound. För The Jets är unika på många sätt och de går all in med sin alldeles egna stil!

Ett urval av glädjefyllda koncept:

Ready to Mingle

Lugnare underhållning till minglet med sobra vackra arrangemang för att sätta an den rätta stämningen och skön sång till modern musik i 20 till 40-talens anda.

Dinner with a View

Classy underhållning med lite tempo och snygga danssteg. Vi drömmer oss tillbaka till Gatsby-eran och svängiga storband. Ett passligt koncept till middagsunderhållningen eller festligheter på temat.

Julshow

Dreamin’ of a vintage Christmas?
The Jets kombinerar sina moderna arrangemang med julens underbara låtar, från det stilfulla till det stilbildande och från jazz till swing.

The Jets DJ

Självklart klädd i stilenlig outfit och redo för att backa trion på scenen samt spela före, mellan och efter framträdanden. Ett roligt och snabbt riggat koncept även för den lilla scenen.

Add a little live jam

När du anlitar showtrion finns möjligheten att boka till en pianist eller en saxofonist till den mindre tillställningen, eller ett fullt svängigt band med blåssektion, till den större tillställningen.

Lyssna på The Jets  här:

The Jets & DJ Hanna J 2023:

Foto: Alice Hjaelm

Följ The Jets  här:

För information och bokningsförfrågan kontakta