Foto: Irsta Fotostudio

Alexandra jardvall

Singer & Songwriter

Alexandra är en artist, underhållare och trubadur med över 25 års erfarenhet som musiker i branschen.
När hon var 16 år vann hon dåtidens Idol – Folkparkernas Talangjakt och sen rullade det på i stadig takt.
Hon har underhållit politiker, svenska Kungafmiljen, uppträtt i Globen, varit fältartist, tävlat i Eurovision Song Contest och turnerat med Moneybrother.

Hon sjunger, spelar gitarr & munspel. Hennes röst är varm och stark och hennes närvaro fenomenal. Hennes framträdande är både tufft, kärleksfullt och roligt, allt beroende på vilken publik som står framför henne. Musiken som framförs baseras på pop, rock & country, men hon har ett eget sound. En tidning valde att kalla henne en svensk Sheryl Crow, vilket är rätt träffsäkert!

Hon har släppt två album; As Good as it gets och Aurora Skies, där hon kompas utav musikerna från Hovet.

Under pandemin startade hon en kanal som hon kallar för Live At Home, det gav henne följare från hela världen. Hon turnerar idag en hel del, både till grannländerna, men även till övriga delar av Europa och till andra sidan Atlanten.

Alexandra är ett stort Bruce Springsteen-fan och under 2021 fick hon ett fint erkännande från tidskriften New Jersey Arts. De publicerade en artikel titulerad Springsteen covered by women: The Best of the Best, där Alexandra placerade sig med två covers från The Boss. Nu är hon självskriven till evenemang på temat.

Alexandra är underhållaren för pubgiget, festivalen, afterskin, företagseventet eller bröllopet.
Hon uppträder solo, i trio eller med band.

Alexandra bildar också tillsammans med Jörgen Sjöberg en komik-musik-duo – en kombination där du som kund får underhållning som är bred samt snabbt och enkelt riggad

Stand-up C/O Music med Alexandra & Jörgen

Lyssna på Alexandra:

Följ Alexandra här:

Vill du boka Alexandra, se till att vara ute i god tid!
För information och bokningsförfrågan kontakta