Foto: Anders J Larsson

Jörgen Sjöberg

Komiker & Konferencier

Jörgen har en energifylld stil och ett medryckande kroppsspråk.
Förutom ståuppkomiker så kan han även titulera sig som skådespelare och varje kväll hörs Jörgen i Skärgårdsradion, där han leder programmet Skärgårdskväll.

Det är klockrent att boka Jörgen som konferencier eller moderator till event, galor, fester och konferenser – få personer lever sig in i rollen som han gör! Jörgen har lett alltifrån prisutdelningar till paneldebatter och kan snabbt växla mellan skoj och allvar på ett smidigt sätt.
Så vill ni ha en påläst, entusiasmerande och rolig konferencier, då är Jörgen ett säkert kort!

Jörgen känner ni igen från ett otal komiska TV-reklamer och serier, som hyllad artist i årliga Osbyrevyn & i den egna föreställningen ”Guiden” som spelades runt om i vårt avlånga land, under ett flertal år.

Han är också prisbelönt och kan stoltsera med en nominering till Årets konferencier vid Malmö Comedy Festival 2010 samt inte mindre än två guldstatyetter från Revy-SM 2018.

Jörgen bildar också tillsammans med Alexandra Jardvall en komik-musik-duo – en kombination som är magisk och där du som kund får underhållning som är bred samt snabbt och enkelt riggad.

Det här är Jörgen
Stand-up C/O Musik med Jörgen Sjöberg & Alexandra Jardvall

Följ Jörgen här:

För information och bokningsförfrågan kontakta