Foto: Conny Myrberg
Dan Lindén Band
Dan Lindén är en musiker utav rang. Han är en klassiskt skolad pianist, men med en förkärlek till Boogie Woogie (och en spelning med Charlie Norman i unga år!), är han enormt genreöverskridande och behärskar mer än väl allt från det klassiska till pop, rock, soul, jazz, visa och musikal.
Han är också en arrangör som läser av sångarnas förmågor och låter dem vara sig själva.
Dan har en gedigen musikbakgrund och har studerat musik i hela sitt liv. Han har idag arrangerat för och kompat de flesta svenska (och norska) artister.
Vi har alla sett Dan på stora och små scener samt i TV hundratals gånger. Han har bland annat varit musikaliskt ansvarig för uppsättningar på både GöteborgsOperan och Göteborgs Stadsteater samt under tre års tid för de fina Taube spelen.

Dan har ständigt nya musikaliska projekt på gång och rattar ett flertal band och konstellationer. Han är till exempel hjärnan bakom Sister Soul och han har också skapat de flesta arrangemangen till vår signaturproduktion Gbg Soulparty.

Tillsammans med sina vänner Richard Hauer (gitarr), Martin Olsson (bas) och Jacob Linde (trummor) bildar han bandet under eget namn. Vi vågar säga att om man önskar ett band som kan spela allt, så är detta ditt band.

Vi matchar Dan Lindén Band med vilken artist som helst eller någon eller några av våra fina vokalister som vi arbetar med.
Vill du skapa ett evenemang från scratch och skräddarsy en repertoar eller produktion för ett tillfälle – då rekommenderar vi ett samarbete.

Följ Dan på alla hans upptåg här

För information och bokningsförfrågan kontakta