Foto: N/A

Sister Soul

Fyra unika kvinnors röster, förenas i ett och samma band!
Sister Soul består av fyra utav Nordens främsta vokalister inom soulgenren – tillsammans med några utav Västsveriges mest efterfrågade musiker.
Bandet bildades i samband med en videoinspelning i början av 2018 och var från början tänkt som ett engångsprojekt. En stark personkemi uppstod och gav mersmak och bildandet av Sister Soul var ett faktum.
Efter två utsålda spelningar på Nefertiti i Göteborg under eget namn, anslöt de till 2020 års Gbg Soulparty och vi på Livescen blev kära!

Kapellmästare Dan Lindén är en kompositör av rang som läser sångarnas förmågor och låter dem vara sig själva, hans arrangemang av gamla såväl som nya soulhits är enastående.

Lollo Gardtman är en utav Göteborgs nutida stora soulsångerskor, välkänd för sitt rockiga röstuttryck och sin egna stil. Du har sett henne i allt från Rock of the 80’s, med Thomas Ledin på Rondo, i Bingolottostudion, på Bluesfestivaler, på turné med Nestor och nästan varenda stor och liten soulscen som vi har. Hon har även släppt skivor i eget namn och frontar egna bandet Lollo & Friends.

Kajsa Borg är mycket eftertraktad och ständigt aktuell som körsångerska bakom våra svenska stora artister. Hon har många bollar i luften och hennes liv består av musikaliska projekt, turnéer, Mello och inspelningar. Hon driver också livebands-konceptet och musikkollektivet DELUXE och framgångs-sagan Rio Branco.

Sofia Jung är utbildad musikalartist och medverkar nonstop i musikaler och shower runtom i landet; Hair på Göteborgsoperan, Big Fish på Uppsala stadsteater, Elvis, Cash, The Killer & Me på Göta Lejon, Häxorna från Eastwick på Cirkus, Jesus Christ Superstars arenaturné, The Bodyguard på Chinateatern och Wallmans shower i Stockholm är bara några vi nämner. Ni hör ju!

Kirsti Lucena Andersen, från Sandnes i Norge, har medverkat i norska Idol och All together Now Norway samt spelat i en rad musikaler så som Mamma Mia, Kristina från Duvemåla, West Side Story, Les Misérables, Evita, Flashdance, Chess, We will Rock You och Moulin Rouge. I TV-rutan har hon tävlat i Beat for Beat och kom till semifinal i norska The Voice. När hon inte sjunger, så skådespelar hon, eller driver Musikalpub i Oslo.

Sister Soul kan bokas till allt från bröllop, företagsfesten, festivalgiget och privatfesten till en del av en produktion.
De fyra sångerskorna har alla back-ups, då om man läser mellan raderna ovan, så är deras scheman ganska fullspäckade.
Men Sister Soul andan, energin och de snygga arrangemangen hänger alla med oavsett!

Se Sister Soul här:

Följ Sister Soul här:

För information och bokningsförfrågan kontakta