Foto: Peter Knutsson

Tony Irving

Underhållare, Inspiratör & Coach

Tony Irving är en karismatisk TV- & Radioprofil som med sin brittiska accent och sin färgstarka personlighet blivit en mycket folkkär person.
Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans, så gott som dagligen.
En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.
Utöver det så har Tony utvecklat dans- & fitnesskoncept som passar precis alla och kombinerar dansen med träning och höjer pulsen rejält. Svettigt, men otroligt roligt.

Ett dansevent ihop med Tony Irving är bland det festligaste man kan uppleva, då Tony har förmågan att ena grupper av människor från alla bakgrunder i alla åldrar. Han får på ett nästintill effortless sätt folk att delta, röra på sig och skratt.

Tonys danskvällar tillsammans med olika band är medryckande och enande, fyllda med tävlingar och annat skoj. Komplettera gärna din danskväll med Tony som konferencier och underhållare.

För grupper, öppna scener, stora som små evenemang. privatpersoner och företag erbjuder Tony en rad olika akyiviteter. Tony arbetar själv, ihop med en partner eller ett danspar – kombinationerna är många.

Här kommer ett urval av aktiviteter med Tony:
Livescen har arbetat för och med Tony sedan 2017.
Vi producerar ditt evenemang med Tony och bokar gärna fler dansare eller bandet du behöver till.

Tony tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark samt David & Malin Watson, boka dem gärna tillsammans till dig event.
Fotograf: Peter Knutsson

Följ Tony här:

För information och bokningsförfrågan kontakta