Foto: Antonio Bastias

Blendah

Soulsäker DJ!

Blendah, vars riktiga namn är Teddy Rynning, har varit verksam som DJ i 28 år.
Han har spelat på allt från små barer till stora internationella events.
Han spenderade ett antal år utomlands där han bland annat arbetat som resident under Monaco Grand Prix i Monte Carlo och han har även 10 år som återkommande DJ under Oslo Fashion Week, på sin CV.
Efter många års erfarenhet av olika och mångfacetterade miljöer har hans repertoar formats till vad han själv beskriver som Soul-Funk-Disco-Bogaloo och annat happy stuff. Happy music for happy people, helt enkelt!
Två av styrkorna hos Blendah, som spelat såpass länge, är färdigheten med att kunna läsa av en publik och bygga på stämningen i stunden samt mängden av musik han samlat på sig och lärt känna.

Blendah fick sitt namn efter engelskans matmixer, just för hans unika stil att blanda all möjlig musik. – Jag har inte samlat musik i 28 år för att sedan spela det en radiokanal valt ut ska gälla. Jag vill kunna välja fritt och på så sätt bygga upp varje kväll efter stunden, säger artisten själv.

Blendah en av de residenta DJs som återkommande spelar på Clarion Hotel Post och Riverton Hotell i Göteborg. Han har även sin egen mixshow och är svensk ambassadör för webbradiokanalen Afroman radio som har sitt säte på Franska Rivieran.

Det här är den perfekta DJn för soul- & dansälskaren, som väver ihop låtarna du inte kommer ihåg att du älskade med nya svängiga bekantskaper som toppas med klassiska hits i nya versioner. Till privatfesten eller företagsevenemanget.

Blendah är också en superkombo med någon utav våra band DELUXE Live, The Suburbans, Sweet Soul The Band feat. Johanna Hjort eller Lollo & Friends  – om man önskar sig en helkväll!

Lyssna till & följ Blendah här.

För information och bokningsförfrågan kontakta