Foto: Fernando Molin

DELUXE

Sveriges bästa liveupplevelse!

DELUXE är ett livebandskoncept som levererar självklara tolkningar av världens största hits som framförts av de maffigaste rösterna genom tiderna och det är en helt grym upplevelse de levererar – som måste upplevas!

Bandet frontas av Kajsa Borg, som även sjunger i Sister Soul, och Jonathan Jaarnek Norén, två fenomenala sångare med otroliga spann. Båda har spelat i musikaler, ingått i olika showteam och bandkonstellationer samt tävlat i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. De turnerar frekvent med artister och när de inte är ute på turné skriver de arrangemang och springer i studion.

Tillsammans med ett sjumanna-band, under ledning av kapellmästare Mikael Bäck, levererar detta musikkollektiv minst sagt glada koncept. I uppställningen tar både trumpet, saxofon och percussion plats och då både musiker och sångare dansar, ramas upplevelsen in på ett showigt sätt – och gör det till troligtvis Sveriges bästa liveupplevelse!

Gillar du upplägget, men inte har plats för nio personer på scenen, finns alternativet att boka DELUXE som ett fyramanna-band.

DELUXE & Jamladies  har också ett fint samarbete. Det blir en extra färgglad show med hela fem sångare på scenen som har en härlig kemi. Power var det här!

Vi passar också på att tipsa om gruppens semi-hemliga sidoprojekt Rio Branco, som har ett helt annat sound och tvärtemot allt du precis ovan läst, passar sig bäst för den avslappnade tillställningen och miljön.

DELUXE showreel:

Följ DELUXE här:

För information och bokningsförfrågan kontakta